BESTEL TEAMWEAR BIJ ROBERTO LUNGO

  ALTIJD DE SNELSTE

Ons team werkt elke werkdag om jouw bestelling zo snel mogelijk klaar te hebben. Dankzij onze snelle levering van 2 weken loopt jouw team er altijd goed bij.

 NIET GOED = GELD TERUG

Bij Roberto Lungo gebruiken we alleen hoogstaande materialen. Omdat we zo zeker zijn van onze kwaliteit geven we je een “niet goed geld terug” garantie tot 90 dagen na ontvangst van je artikelen.

 METEN IS WETEN

In onze showroom ben je welkom om onze collectie te zien en te voelen. Zo weet je altijd zeker dat de gekozen kleding 100% naar je zin is, en natuurlijk past.

 SPONSORDEAL

Zelf nog geen sponsor gevonden voor de kosten, Roberto Lungo biedt teams graag een korting aan in ruil voor het plaatsen van het Roberto Lungo logo op de kleding.

VOOR WELK KLEDINGSTUK GA JIJ?

Hieronder zie je onze meest gekozen kledingstukken voor teamwear.

TEAMKLEDING REGELEN? DIT KAN JE DOEN:

  REGEL EEN SPONSOR!
Een sponsor kan jullie helpen bij de kosten voor de teamkleding. Door een logo van een sponsor op de kleding te laten bedrukken kunnen jullie de kosten delen. Jullie blij met de kleding, de sponsor blij met zijn logo dat overal terug te zien is.

  LAAT ONS JE HELPEN!
Als je zelf geen sponsor hebt kunnen regelen, kunnen wij van Roberto Lungo je ook helpen! Als wij ons logo op de kleding mogen plaatsen, kunnen wij een korting aanbieden op de bestelde teamkleding.

JE BESTELLING IN VIER STAPPEN

VRAAG EEN OFFERTE OP

Vraag via het contactformulier een offerte op. Je ontvangt binnen 48 uur een offerte met de door jou gekozen producten. Bestellen kan al vanaf 10 stuks!

WIJ ONTWERPEN HET

Jij laat ons weten hoe de kleding eruit moet gaan zien. Onze designafdeling maakt op basis van jouw ideeën, logo’s en kleurvoorkeuren een passend ontwerp.

PRODUCEREN

Wanneer alles is goedgekeurd gaan we aan de slag om je kleding te produceren. Vanaf dit punt is het niet meer mogelijk om wijzigingen aan te brengen.

TWEE WEKEN WACHTEN

De kleding is nu geproduceerd en gepersonaliseerd. De twee weken zijn voorbij gevlogen en je hele team loopt in jullie speciaal ontworpen teamkleding!

WE DENKEN GRAAG MET JE MEE!

Onze accountmanager staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Wiekert weet precies wat jouw team kan gebruiken als het gaat om teamkleding. Neem contact op met Wiekert via +31 (0)6 19 27 32 63 of stuur hem een mail via wiekert@robertolungo.nl

Keep in touch

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en onze aanbiedingen